27 de maig 2017

Lamentables insults del Cap de Premsa de Pisarello als manifestants anti-Colau



Sembla que a l´Ajuntament de Barcelona, en concret a la part dels colauistes de Barcelona en Comú, no ha sentat gens bé la primera concentració o manifestació Anti-Colau i la seva gestió.

A aquells que se les donen de progressistes, de demòcrates i d´esquerres, on tothom pot dir la seva, arrel dels comentaris apareguts, sembla que no lis agrada gens que se´ls critiqui.

I no dubten en faltar al respecte i insultar als veïns i veïnes de Barcelona i entitats que protesten pacíficament contra ells. Sembla que obliden que ells feien exactament el mateix fa 2 anys abans d´accedir a l´Ajuntament en les darreres municipals.

Tants son els nervis al govern de Colau que el propi cap de premsa, Bertran Cazorla, del tinent d´alcalde o alcalde accidental, l´argentí Pisarello, en el seu twitter, encara visible a hores d´ara, ha faltat al respecte i insultat greument als concentrats aquest dijous 25 de maig a la plaça St. Jaume, qualificant a tots ells sense distinció d´ultradretans!. Tothom al mateix sac!.  

https://twitter.com/bcr_

Si bé és cert que hi van anar col.lectius d´ultradreta espanyolista com Plataforma per Catalunya (PxC) i altres afins, el mateix manifest el va llegir una llegenda de l´independentisme català antifranquista i molt proper a l´esquerra de la CUP com en Fredi Bentanachs i a més a la plaça hi havia molta gent i entitats sobiranistes que no tenen res a veure amb el neofranquisme antireferèndum.

També es lamentable faltar a la veritat, i més en un lloc de responsabilitat com el seu, i dir d´una entitat independentista, pacífica i plena de patriotes catalans com el MIC (Moviment Identitari Català) que son d´ultradreta quan son antifranquistes i que gràcies a tots els seus membres allà presents es va poder llegir el manifest de protesta per la nefasta gestió de Colau i el seu equip al llarg d´aquest 2 anys, fent un cordó de seguretat i protecció a les organitzadores de l´acte

Va ser justament  la protesta antifatxa del MIC la que va fer que el mossos apartessin al grup espanyolista i realment d´ultradreta. S´ha d´estar a la plaça per poder opinar, senyors.

Sembla que aquesta serà la filosofia per enrocar-se a l´Ajuntament de Barcelona: titllar d´ultradreta a tot aquell que gosi protestar o posar en dubte la gestió de "l´esquerra" de Colau a la casa gran.

Una altra prova del bloc pro alcaldessa, es com un diari nacional espanyol, el País (que ha passat de centre-esquerra a dreta rancia) ha fet un article en la mateixa línea o com altres periodistes propers a Colau, com Jordi Borràs, també volen desacreditar des del seu twitter a l´independentisme de base anti "bonista", i parlen sense saber res sobre l´actual MIC, insultant a aquesta entitat catalana com a feixista, quan son realment son independentistes antifeixistes defensors de la història, cultura i llengua catalana.
Mentre que el nombre d´adherits al MIC i a altres entitats de l´independentisme de base no para d´augmentar, el d´adherits al projecte en comú no para de baixar. Potser per aquí ve el neguit i nervis.

https://twitter.com/jordiborras

S´ha d´estar a la plaça per poder opinar, senyors.

Vagin doncs en compte de no criticar a la excel.lentíssima sra Colau i els seus desastres o ràpidament seran vostès etiquetats i titllats de dreta feixista pels seus seguidors, que es diuen amics del respecte i tolerància però que com veuen que no toleren la dicrepància i tot ha de ser políticament correcte, segons ells, es clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.