Págines

20 de jul. 2017

EXCLUSIVA!:El pla espanyol per aturar el referèndum al descobert


Millo sería designat com a President el temps just per convocar autonòmiques

Les paraules d´Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya, en una emisora de ràdio, han vingut a confirmar el que aquest mitjà de comunicació digital, AlterNoticies.cat, ja va avançar i comunicar fa varies setmanes: quin era el veritable plà de l´estat espanyol per deixar als catalans sense poder votar l´1 d´octubre en el referèndum d´independència.

El pla que te dissenyat el "gobierno popular" és el següent :

1er) Inhabilitar, obrint procediments judicials per part d´Espanya, amb caràcter d´urgència, tot l´actual govern català, amb Puigdemont al capdavant i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, com a partíceps de la preparació del Referèndum i per l´elaboració, presentació i votació de les lleis del referèndum i de desconnexió, en menys de 24h com diu la vicepresidenta espanyola, doncs els membres del TC ja han rebut un avis que fàgin les vacances a prop de Madrid, doncs en qualsevol dia d´agost poden ser convocats.

2on) Un cop inhabilitats, i prohibint que ocupin els seus càrrecs i seients, com li va passar al Congrès espanyol a Quico Homs, Rajoy posaría a dit com a President provisional de la Generalitat, només durant unes hores o dies, al delegat del govern espanyol a Catalunya,es a dir,el propi Enric Millo (d´aquí les seves insinuacions..), qui tindria l´única missió de convocar eleccions autonòmiques espanyoles per novembre o desembre d´aquest mateix any, i tancar les reunions del Parlament fins aleshores, de manera que no sigui operatiu.

Al PSC i a Ciudadanos ja en son coneixedors d´aquest pla del "gobierno", informat en reunions privades mantingudes amb les seves cúpules per propis representants del PP.

Per tot això no és cap casualitat que aquest darrer cap de setmana ja hagi estat escollit Miquel Iceta com a candidat a eleccions autonòmiques a Catalunya, o que des de C´s fagi setmanes que s´insisteixi en que el que hi hauran son eleccions autonòmiques normals i no pas un referèndum o unes eleccions constituents.

Tant PSC com C´estan preparant fa dies les seves campanyes electorals, per l´avís des del govern espanyol.

El que no s´ha contemplat des de el govern espanyol és que el poble català es rebel.li davant aquesta injustícia i no accepti aquesta intromissió democràtica, amb protestes al carrer, davant del Parlament, de les delegacions del "gobierno" o seus del PP a Catalunya.

Tampoc s´ha eval.luat com actuar davant possibles queixes externes, des d´Europa, ja que consideren que es tracta d´un afer intern espanyol i res més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.